Gå til innholdssider

Kritisk med riktig valg av ventil- og aktuator kombo

I miljøer der korrosive væsker krever høy tetthet og presisjon, er valget av riktige ventiler spesielt viktig. Det er alltid en prioritert målsetning å opprettholde rene og tørre lokaler, spesielt når det er mange ventiler i et område.

JC ventiler er kjent for sin høye kvalitet og tilpasningsevne til ulike medier, og de leverer tetthet og sikker operasjon over lang tid. Dette sikrer at korrosive, etsende eller giftige væsker ikke lekker ut i lokaler, helt avgjørende for en trygg arbeidsplass.

Det som gjør kombinasjonen JC ventil + Kinetrol aktuator enda mer bemerkelsesverdig, er samspillet. Kinetrol aktuatoren er designet med kun én bevegelig del, noe som gir en enestående presisjon i aktueringen av ventilen. Den unike designen til Kinetrol gir flere fordeler, inkludert lang levetid og minimalt behov for vedlikehold.

Med en garantert levetid på opptil 4 millioner operasjoner, viser Kinetrol aktuatoren seg som et pålitelig valg for industrielle behov. I tillegg reduserer den energiforbruket betydelig, en reduksjon på 40-70% sammenlignet med tradisjonelle rack and pinion aktuatorer.

Kombinasjonen av JC ventiler og Kinetrol aktuatorer gir enestående presisjon og pålitelighet i aktueringen av ventilen.

Langvarig ytelse, minimalt vedlikehold og en trygg arbeidsplass.

JC ventiler og Kinetrol aktuatorer

Arne Tømmernes

Sales Manager - Vest +47 99 38 41 51

Ta kontakt med Arne

Frode Carlsen

Sales Engineer / Product Manager Actuators +47 91 16 58 04

Ta kontakt med Frode